SELLŐ slimming tea, filteres, tasak 20 db

Cikkszám: SELLŐslimming tea, filteres, tasak

Készlet információ: Készleten

EAN: 6949191202692

Méretek: hosszúság:0.00000000 szélesség:0.00000000 magasság:0.00000000

Fogyasztói ár: 890Ft
Nettó ár: 890Ft

A mesebeli lények hableányai, sellői ihlették ezt a fogyasztó teát.

Tesztcsoportunk felhasználói között már bizonyított, szívesen fogyasztották a teát, és pozitív visszajelzésekkel bíztatnak arra másokat is, hogy használják kiegészítőként diétájuk során.

A tea fogyasztása serkenti az anyagcserét, és a bélműködést, így az emésztés és a salaktalanítás is könnyebben történik.

Karcsúsító hatása hosszabb távú, rendszeres fogyasztás során jelentkezik, mellyel párhuzamosan javasoljuk egy egészséges étrend és testmozgás beiktatását is.

Összetevők: Pu-erh tea levél, krizantém virág, szenna levél, szenna mag.

Alkalmazási javaslat: Étkezés utát, naponta 1-2 alkalommal. Áztasson egy filtert 2-3 deciliter forró vízbe 5 perce, ezután a tea fogyasztható. Figyelem! Terhes-, és szoptatós anyáknak, bélrendszeri panaszokban, illetve 12 éven aluliaknak a tea fogyasztása nem javasolt. Szenna tartalma miatt esetenként erősebb bélmozgás tapasztalható.

Nettó tömeg: 40 g.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

....................................

Tesztcsoportunk visszajelzései a SELLŐ slimming teáról:

" A tea jóízű, ahogy a csomagoláson levő felirat mondja. Tényleg nem igényel semmiféle ízesítést. A csomagolása szép, nőies színű. Az különösen tetszik, hogy a dobozon belül a tasakok egyenként vannak csomagolva és könnyen felbonthatóak. Szívesen ittam belőle, ez nem olyan nyögvenyelős "legyünk túl rajta" tea. A hatását tekintve annyit tudnék mondani, hogy elősegíti az emésztést. Hashajtó helyett ez egy jó megoldás lehet. Huzamosabb fogyasztása esetén érezhető a karcsúsító hatás. "