Üzlet

SUN MOON Szőlőmag Kivonat Lágyzselatin 100 db
2014-11-25
Balzsamolaj Eukaliptusszal és Borsmentával, kicsi 8 ml
2014-11-25

Aloe Vera Krém 45g

953 Ft

Elfogyott

Cikkszám: AVK Kategóriák: , ,
Leírás

Az ókori Egyiptomban az örök élet szimbóluma volt, és az előkelők balzsamozásáért felelős papok előszeretettel használták a mumifikálási eljárás során. A fáma szerint a messze földön szépségéről híres Kleopátra királynő is e növény levével ápolta bőrét. A növény őshazája eredetileg Afrika száraz éghajlatú vidékei. Napjainkban a Földközi-tenger mellékén, az Egyesült Államok több vidékén, továbbá a dél-amerikai kontinensen termesztik. Európába a keresztes hadjáratok idején jutott el az Andalúzia földjére lépő arabok révén.

Az aloe vera emberi szövetek legmélyebb részéig képes behatolni, a víznél sokkal jobban felszívódik, ezért hatóanyagait a szervezet is jobban tudja hasznosítani.

Alkalmazási javaslat: Vigye fel megtisztított arcbőrre, majd masszírozza be, felszívódásig.

Szembe ne kerüljön, szembe jutás esetén bő vízzel öblítse ki.

Összetevők: Aloe Vera kivonat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Származási hely: Kína.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK AZ ALOE VERA KRÉMRŐL:

Erzsike, 58 éves:

“Még csak pár napja használom a krémet, az Aloe vera hatását ismerve, gondoltam, hogy nem érhet meglepetés. Ez a krém egy Jolly Joker! Nagyon sokszor fáj a tarkóm, a nyaki csigolyáim sok panaszt okoznak. Próbaképpen bekentem vele az érzékeny területet, és alig 10 perc múlva már el is múlt a fájdalom! A kezemet pedig szépen hidratálja, az ujjaimról is eltüntette a mély ráncokat.”