Üzlet

Wulong Anti-Adiposis Tea 3*10 db
2014-10-15
SUN MOON Kínai szálas zöld tea /fémdobozos/ 25 g
2014-11-20

SUN MOON Kínai Szálas Zöld Tea,100g

1 086 Ft

Cikkszám: GT100 Kategóriák: , ,
Leírás

A zöld tea fogyasztása keleten évezredes hagyományokkal rendelkezik. Koffein tartalma miatt élénkítő hatású, így kiválthatjuk vele a reggeli kávét.

Alkalmazási javaslata: Egy kávéskanálnyi teafüvet, forró vízzel leöntve, 5 percig állni hagyjuk, majd fogyasztjuk.

A Különleges Kínai Zöld Tea csak zöld tea levelet tartalmaz, mentes minden mesterséges színezéktől és tartósítószertől!

Tárolás: Száraz helyen.

Származási hely: Kína

HATÓANYAG KISOKOS: 

Különleges Kínai Zöld tea

A zöld tea fogyasztása Keleten évezredes hagyományokkal rendelkezik. A zöld tea elsősorban erős antioxidáns hatásáról ismert. Koffein tartalma miatt élénkítő hatású, így kiválthatjuk vele a reggeli kávét. Hasznos aminósavai 60-70 fokon oldódnak ki, lassú felszívódású koffeintartalma miatt hosszabb ideig maradhatunk általa élénkebbek, frissebbek. Hatóanyagai nem a gyomorban szívódnak fel, mint a kávé esetében, hanem a vastagbélben, ezért energizáló hatása később jelentkezik, de tovább is tart. Az áztatási idejére vonatkozó javaslatai eltérőek, mivel a tealevelek származási helyétől függően a másfél perctől akár 5-8 percig tartó áztatás javasolt.

Íze – melyet a tannin nevű cserzőanyag kölcsönöz neki – az első leforrázáskor a legintenzívebb, és jellegzetesen fanyar. Forrázását 60-70 fokon ajánlott elvégezni, és a leveleket 40-120 mp-ig áztatni.

Második öntésnél az áztatási időt a felére csökkenthetjük, a harmadik öntésnél ismét az első forrázat áztatási idejével számoljunk.

Általánosságban elmondható: minél tovább ázik a teafű, annál kesernyésebb a tea íze.

A Különleges Kínai Zöld Tea alkalmazási javaslata: Egy kávéskanálnyi teafüvet, forró vízzel leöntve, 5 percig állni hagyjuk, majd fogyasztjuk.

A Különleges Kínai Zöld Tea csak zöld tea levelet tartalmaz, mentes minden mesterséges színezéktől és tartósítószertől

Íze – melyet a tannin nevű cserzőanyag kölcsönöz neki – az első leforrázáskor a legintenzívebb, és jellegzetesen fanyar. Forrázását 60-70 fokon ajánlott elvégezni, és a leveleket 40-120 mp-ig áztatni.