Üzlet

SUN MOON Ganoderma+Multivitamin+Szelén Kapszula 60 db
2014-11-24
SUN MOON Múmijó Kapszula 60 db
2014-11-25

SUN MOON Ligetszépe Olaj Kapszula 50 db

1 155 Ft

Cikkszám: L Kategóriák: , ,
Leírás

A Ligetszépe Fogyasztó Elixír nevét, kedves világossárga virágáról kapta. Az amerikai indiánok a növény föld feletti részét és gyökerét használták gyógyászati célokra. A magjából kisajtolt olaj használata viszonylag új keletű, a benne található gamma linolénsav, olyan esszenciális zsírsav melyet szervezetünk nem tud előállítani. Kiváló értisztító hatással bír, fogyókúrázóknak is ajánlott.

Alkalmazás: Napi háromszor két Ligetszépe Fogyasztó Elixír kapszula fogyasztása javasolt.

OGYÉI Notifikációs szám: 4848/2009

Összetétel: Ligetszépe olaj.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Származási hely: Kína.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Tünde:

“Köszönöm a levelét, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
A Ligetszépe kapszulát már több éve szedem, nem fogyókúrás célzattal, hanem orvosi javaslatra. Először gyógyszertárból szereztem be, de egyszerre 2 doboznál többet nem tudtam beszerezni, sok helyen pedig hiába kerestem. Ezután a dobozon levő e-mail cím alapján rendeltem. Így olcsóbb is és nem kell hetente gyógyszertárba járnom.
A koleszterin-szintem és a vérnyomásom rendben van, a menstruációs fájdalmak is csökkentek, pár éve még problémáim voltak.
Teákat is rendeltem, szeretek kipróbálni újdonságokat.”

HATÓANYAG  KISOKOS:

Ligetszépe Fogyasztó Elixír nevét, kedves világossárga virágáról kapta. Az észak-amerikai indiánok a növény föld feletti részét és gyökerét használták gyógyászati célokra. A magjából kisajtolt olaj használata viszonylag új keletű, a benne található gamma linolénsav, olyan esszenciális zsírsav, melyet szervezetünk nem tud előállítani. Hiánya komoly bőrbetegségeket okozhat. Fogyókúrázóknak is ajánlott a szedése. Emellett értisztító hatású, csökkenti az érelmeszesedés kialakulásának veszélyét, így az artériás betegségeket is – koleszterin, és vérnyomáscsökkentő, valamint gyulladáscsökkentő is. A kozmetikai iparban is gyakran alkalmazott növény. Mivel lassan fejti ki hatását, a kapszulák szedését kúraszerűen, 4-12 hétig érdemes alkalmazni, étkezés után, folyadékkal beszedve.

r, Borneolum syntheticum, kínai angyalgyökér, szegfűszegolaj