Üzlet

SUN MOON Arany torok /tabletta/ 12 db
2017-04-20
SUN MOON BALERINA karcsúsító tea, filteres, tasak 20 db
2018-04-10

SUN MOON PAI YOU GOU Tea, filteres, tasak 15 db

1 090 Ft

Leírás

PAI YOU GOU Fogyasztó tea – Extra nagy, 3 grammos filterekkel. 

Összetevők: Szenna levél, krizantém virág, szeder levél, almapektin, Szennozid B tartalom napi 1 filter esetén 4,9 mg, napi 2 filter esetén 9,8 mg.

Alkalmazási javaslat: naponta 1 vagy 2 filtert használjon kora reggel, vagy este. Tegyen 1 filtert 2-3 dl forró vízhez, áztassa 5 percig, majd fogyasztható. Ízesítés nem szükséges, vagy ízlés szerint. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl!

Nettó tömeg: 45 gramm / doboz (3g x 15 filter)

Figyelem! A tea erős bélmozgást okozhat! Terhes és szoptatós anyukák, valamint 12 év alattiak ne fogyasszák! Gyomor és bél problémák, bélgyulladás esetén a tea fogyasztása nem javasolt! 

Mivel hatása felgyorsíthatja az anyagcserét, célszerű este, vagy 2 filter esetén kora reggel és este fogyasztani a leírtaknak megfelelően. Egy hétig alkalmazza kúraszerűen, majd tartson szünetet!

Tárolása: Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó!

Származási hely: Kína

————————————————-

Teszt – vélemények:

V. Szilvia, 41 éves:

“Évek óta küzdök emésztési, székrekedési gondokkal. Nagyon sokféle dolgot kipróbáltam már, de sajnos egyik sem váltotta be a reményeket. Barátnőm hívta fel a figyelmemet a PAI YOU GOU teára. Meglepődve tapasztaltam, hogy a kellemetlen puffadás rövidesen megszűnt, és rendszeressé vált a mellékhelység látogatása is, előfordult, hogy naponta többször is! Az már csak bónusz számomra, hogy hasi tájékon centiméterekben mérhető a változás, kényelmesebbek lettek a nadrágjaim is!”