Rólunk - Big Star Street

A Big Star Street Kft. 1993 óta folytat üzleti tevékenységet. Elsősorban gyógyhatású készítményeket, tapaszokat, étrend-kiegészítőket, teákat, aszalt gyümölcsöket importálunk, illetve forgalmazunk. Termékeink nagykereskedőkön keresztül kerültek a hazai piacra. Ezeknek a termékeknek a minősége és egészségmegőrző hatása vásárlóink visszajelzése által is megerősített. Egyre több ember fordul az egészséges életmód felé, ezért is keresettek termékeink a hazai piacon. A gyógynövények, gyógyteák alkalmazásának legfontosabb előnye, hogy nincs mellékhatásuk. Termékskálánk folyamatosan bővül, árainkat a piac és a fogyasztók igényeinek megfelelően alakítottuk ki.
Fontos számunkra, hogy jó minőségű termékek kerüljenek a magyar piacra, ezért körültekintéssel választjuk meg beszállítóinkat. Olyan gyártókkal állunk kapcsolatban, akik elismertek Kínában és a nemzetközi piacon is.
A galagonya termékeink Kínai-német együttműködésben készülnek.
Ginseng ampulláink a világszerte elismert Sanjing gyár termékei, a GMP (Good Manufactoring Practise (Jó Gyártási Gyakorlat) alapján készülnek. GMP lényege a pontos szabályozás, minőség-ellenőrzés, előírás szerinti módon végzett tevékenység.
Kapszuláink, tapaszaink szintén a GMP szerint folyamatos ellenőrzés mellett kerülnek forgalmazásra. A “369” márka nevű Chi tapaszok és Moxa tapaszok kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon.
Elsődleges szempontunk, hogy a magyar fogyasztók megismerjék a kínai gyógyászatban már elismert, bevált gyógynövényekből előállított teákat, étrend kiegészítőket, tapaszokat.
A Big Star Street Kft. csapata az Ön egészségéért is dolgozik.

Cégnév: Big Star Street Kft.

Adószám: 10816806-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-261928

Cégjegyzéket Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság bocsátotta ki.

Székhely: 1162 Budapest, Timur utca 53

Levelezési cím: 1162 Budapest, Timur utca 53.

E-mail cím: bigstarstreet@bigstar.hu

Telefonszám: +36 70 409 3097