Üzlet

Moxa fájdalom tapasz 2 db
2014-11-25
Moxa Lumbágó tapasz 2 db
2014-11-25

Moxa Csigolya Tapasz 2 db

1 230 Ft

Cikkszám: CSP Kategóriák: , ,
Leírás

A moxa terápiához alkalmazott, a csigolya fájdalmak csökkentésére, speciális gyógynövényekből összeállított tapasz. A felragasztás után keletkező hő segítségével az energia pontokon keresztül gyors segítség a fájdalmas testrésznek.

Alkalmazási javaslat: A tapaszt felnyitás után azonnal fel kell használni mellékelt tájékoztató alapján.

Összetevők: Boswellic preparata, Herba Asari, Ramulus Cinnamomi, Oleum Menthae.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Származási hely: Kína.

TESZTVÉLEMÉNYEK:

A GDPR értelmében minél kevesebb személyes adatot kérünk és dolgozunk fel, ezért elmaradnak pl. az életkorra, lakhelyre utaló információk.

Továbbra is minden, itt közölt vélemény hiteles, a terméket kipróbáló / tartósan használó vevőktől származik.

További, a hitelességet alátámasztó személyes véleményt maguktól a kipróbálóktól tud kérni, ha ehhez ők maguk önkéntes alapon hozzájárulnak, mivel a Facebookon, zárt csoportunkban többek között a tesztcsoportunk néhány tagja is szerepel.

Éva véleménye:

1. Régota fennálló gerincfájdalomra használtam
2.Használata könnyū volt, de szūkség volt s ragasztócsikokra is.
3. 4 alkalommal tudtam alkalmazni a tapaszt
4. Az első alkalommal jóleső meleg érzés volt. Valamivel jobb volt, könnyebben keltem fel. A 2. Alkalommal már kevésbé volt meleg, de elég jó volt.
A 3. alkalom még kevésbé volt meleg, de még jól éreztem magam.
A 4. alkalommal már csak langyos volt, hatása nem sok volt.
5. Az első két alkalom jó volt, utána már kevésbé. * megjegyzés alább olvasható!!
6. Igen ajánlanám, mert valamivel nekem is jobb volt. Akinek pedig nem régóta fennálló a fájdalom, neki a hatás is jobb lenne.
* A Moxa csigolyatapasz általában 1, maximum 2 felhasználásra javasolt, hisz a hatóanyagai a használat során kioldódnak, ezért idővel a termék elhasználódik.
 

Anikó véleménye: 

Kedves Bernadett! Nagyon jó tapasztalatokkal zárultak a tesztelt tapaszok. Mind a fájdalomcsillapításra szolgáló, mind a hűtésre szolgáló tapaszok az általam elvárt hatással voltak a szervezetemre. Köszönöm, hogy lehetőséget biztosítottak ezen tapaszok kipróbálására. Munkájukhoz további erőt, egészséget és sikereket kívánok. Szívélyes üdvözlettel: Anikó

Márta véleménye: 

A férjem derekára tettem a Moxa fájdalom tapaszt. Már az nap jobb volt neki a dereka. 10 órán át hagytuk fent,és utána újra felragasztottam neki. Ezt 4 napon át használta és szinte teljesen elmúlt a fájdalma. Kár,hogy csak egy moxa fájdalom tapasz próbálhattunk ki. Merem ajánlani mindenkinek mert tényleg használ. Köszönöm a Bíg Start Street Kft- nek.