SUN MOON Koreai Ginzeng Tea, instant 10 db SMKGTID

752 Ft

SKU: KI Category:

Leírás

A ginzeng az ázsiai országokban évezredek óta kiemelt helyet foglal el. Legismertebb hatása, hogy növelheti a szervezet vitalitását. A ginzeng emellett fokozza a szellemi és fizikai teljesítményt, és segít az általános gyengeség leküzdésében.

Alkalmazási javaslat: Egy tasak Instant Koreai Ginzeng Teát forró vagy hideg vízbe helyezve fogyasztható.

Nettó tömeg: 10 db. x 20 gr

Összetevők: Koreai Ginzeng granulátum.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Származási hely: Kína.

HATÓANYAG KISOKOS:

A ginzeng az ázsiai országokban évezredek óta kiemelt helyet foglal el. Legismertebb hatása, hogy növelheti a szervezet vitalitását. A ginzeng emellett fokozza a szellemi és fizikai teljesítményt, és segít az általános gyengeség leküzdésében.

Alkalmazási javaslat: Egy tasak Instant Koreai Ginzeng Teát forró vagy hideg vízben feloldva fogyasztható.

Összetevők: Panax (Koreai) Ginseng granulátum

Általános roboráló hatásával visszaadja a szervezet normál egyensúlyát, fizikai és lelki téren is: közérzetjavító, stresszcsökkentő hatású. A Panax szó görög eredetű, jelentése „mindent gyógyít”. Sok-sok évszázadon át csodálatos gyógyító erőt tulajdonítottak neki, és szinte minden betegségre ajánlották. Hatékony szellemi és fizikai teljesítményt növelő, öregedési folyamatokat lassító, és életerőt fokozó hatásúnak tartják. A kiégés, kimerülés, a szellemi hanyatlás ellenszere.

A kínai tradicionális medicina sokáig használta a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére, mivel fokozza az inzulinválaszt. Emellett koleszterincsökkentő tulajdonsága is ismert. Antioxidáns vegyületeivel erősíti az immunrendszert, valamint az asztma, impotencia és emésztési problémákon is segít.

Alkalmazási területei:

Fizikai teljesítményfokozás: egy 1982-ben közreadott felmérés szerint a ginzeng fokozza az oxigénfelvevő képességet, valamint gyorsította a regenerációt élsportolók körében.

Mentális erősítés: Javítja a memóriát. A depresszió oldásában is szerepet játszik.

Csökkenti a fáradtság és stressz jeleit. Krónikus fáradtságban szenvedők körében javult a koncentrációs képesség.

Antioxidáns hatás: Az A-, C- és E-vitaminhoz hasonlóan megóvja a szervezetet a kémiai szennyeződésektől, öregedési folyamatoktól, sugárzásoktól.

Immunerősítő hatása is közismert.

Szív-érrendszeri és a légzőrendszeri funkciókat is javítja, valamint az idős emberek hallási, látási panaszait is kedvezően befolyásolja. A menopauza kellemetlen tüneteit is képes enyhíteni.

Impotenciakezelés: általános energizáló, stimuláló és hormonális egyensúly teremtő  hatásával magyarázható a nemi potenciált fokozó tulajdonsága.

Túlzott bevitel esetén előfordulhat szédülés, álmatlanság, idegesség, allergiás tünetek, fejfájás. A koffein hatását felerősítheti, ezért a kávé fogyasztást mellőzzük, vagy csökkentsük le.