SUN MOON Light Body Karcsúsító Tea 20 db SMLBKTD

1429 Ft

Cikkszám: LBF Kategória:

Leírás

 Light Body Fogyasztó Tea legnagyobb részét a zöld tea képezi, másik erénye a magas tartalmú lótusz levél, melyet már az Ókorban is fogyasztottak.  

A Light Body Fogyasztó Tea, továbbá  tartalmaz zöld mandarin héjat amely részt vesz a zsírégető folyamatokban valamint szennát ami hashajtó hatással rendelkezik.,

Várandósak és gyermekek ne fogyasszák.

A Light Body Teát forrásban levő vízbe rakjuk, majd 5-10 percig állni hagyjuk. Kezdetben este, lefekvés előtt igyunk meg egy csészével, majd egy hét elteltével növeljük a mennyiséget napi kettőre, egyet reggel és egyet este. A kúra 45 napos.

Összetevők: Zöld Tea, Lótusz levél, Cassia seed kínai növény, Zöld mandarin héj, Coix Seed kínai növény.

Tartalom: 2g x 20db

Tárolás: Száraz helyen.

Származási hely: Kína

HATÓANYAG KISOKOS:

LBF – Light body fogyasztó tea, filteres (45 napos kúrában alkalmazható)

Light Body Fogyasztó Tea legnagyobb részét a zöld tea képezi, másik erénye a magas tartalmú lótusz levél, melyet már az Ókorban is fogyasztottak.  Az eredetileg Indiában őshonos lótusz az örök élet jelképe, ennek megfelelő tisztelet övezi mind a mai napig a természeti népcsoportok körében. Hatóanyagai a méregtelenítésben játszanak fontos szerepet. Jó hatással van a májra és az epére, illetve az egész emésztőszerv-rendszer tehermentesítésére.

Ezen kívül tartalmaz zöld mandarin héjat, amely részt vesz a zsírégető folyamatokban valamint szennát, ami hashajtó hatással rendelkezik. Továbbá revitalizáló, antidepresszáns hatású, és magas vitamintartalmú növény, a bőrre gyakorolt  – főként sebgyógyító, heggyógyító, bőrszerkezet-javító, nyugtató, vitalizáló és energizáló – hatásai miatt a szépségiparban is gyakori a felhasználása.

Szenna mag: Csak úgy, mint a szenna levele, a szenna magja is erős tisztító, hashajtó hatással rendelkezik, ezért erőszeretettel alkalmazzák a diétát támogató készítményekben. Mivel esetenként igen markáns lehet a szervezetre, ezért érdemes tájékozódni a termékben lévő egységnyi mennyiségről, illetve a szervezetet fokozatosan hozzászoktatni a fogyasztásához. Erős székrekedéses problémáknál is rendkívül jó eredményt érhetünk el általa.

Coix seed (Jób könnye) Kínában gabonaféleként is ismert növény. A hagyományos orvoslásban az ételterápiában kiemelt szerepe van. Nemcsak tápláló étel, hanem kettős élettani hatásával jótékonyan segít a beteg szervezetésre is. Elsősorban az ödémák kezelésében, a lép erősítésében és mozgásszervi (pl izommerevség) panaszoknál is jótékonyan hat. Mellette csökkentheti a gyulladásos tüneteket is. Szépségápolásban is elismerik áldásos hatásait, jót tesz a bőrnek, eltüntetheti a pattanásokat és a különféle bőrbetegségek tüneteit is enyhítheti.

Várandósak és gyermekek ne fogyasszák!

A kúra leírása: A Light Body Teát forrásban levő vízbe rakjuk, majd 5-10 percig állni hagyjuk. Kezdetben este, lefekvés előtt igyunk meg egy csészével, majd egy hét elteltével növeljük a mennyiséget napi kettőre, egyet reggel és egyet este. A kúra 45 napos.