SUN MOON Tigris tapasz 6 db SMTTD

486 Ft

Cikkszám: TP Kategória:

Leírás

A Tigris Tapasz a hagyományos kínai orvoslásban használt alapanyagok, úgymint angyalgyökér, kámfor és még jó néhány komponens felhasználásával készült készítmény. Az angyalgyökér minden része erős aromájú, gyökerének és levelének anyagai meghűlés és reuma ellen is hatásosak. A kámfor fájdalomcsillapító, fertőtlenítő és keringésjavító örökzöld növény. Különböző gyógynövények illóolajos kivonatát is tartalmazza ez a tapasz.

Kiválóan alkalmas lehet reumás, ízületi, izom- és idegfájdalmak megszüntetésére, valamint lumbágó és ficam okozta panaszok enyhítésére.

Alkalmazási javaslat: Mossa le és törölje szárazra a fájó testrészt, majd ragassza fel a Tigris tapaszt és hagyja hatni 24 órán át.

Összetevők: Kámfor, mentol, mentaolaj, eukaliptusz olaj, angyalgyökér.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Származási hely: Kína.

HATÓANYAG KISOKOS:

Hatóanyagai: Kámfor, mentol, mentaolaj, eukaliptusz olaj, angyalgyökér.

A tapasz lokálisan, az adott testfelületre elhelyezve fejti ki jótékony hatását.

A hagyományos kínai orvoslásban gyakran használt alapanyagok: angyalgyökér, kámfor menta-, és eukaliptuszolaj, valamint jó néhány egyéb komponens felhasználásával készült készítmény. Az angyalgyökér minden része erős aromájú, gyökerének és levelének anyagai meghűlés és reuma ellen is hatásosak. A kámfor fájdalomcsillapító, fertőtlenítő és keringésjavító örökzöld növény. Különböző gyógynövények illóolajos kivonatát is tartalmazza ez a tapasz.

Kiválóan alkalmas lehet reumás, ízületi, izom- és idegfájdalmak megszüntetésére, keringés fokozására, bőrbetegségekre valamint lumbágó és ficam okozta panaszok enyhítésére.