Akció!

SZÉPSÉGHIBÁS SUN MOON Big Star Ginseng Royal Jelly ampulla 10 db SSMBSGRJAD

1158 Ft

Cikkszám: BG-1 Kategóriák: ,
Elérhetőség

51 készleten

Leírás

Big Star Ginseng Royal jelly ampulla 

A Big Star Ginseng Royal jelly ampulla összetevői miatt a legegészségesebb élénkítő. Hatása a kávéval vetekszik. A ginzeng egyik legkedvezőbb tulajdonságaként tartják számon, hogy tulajdonképpen normalizáló funkciója lehet, állapottól függően stimulál, vagy épp nyugtat, csillapít. A kínaiak által régóta alkalmazott ginzeng-méhpempő együttes alkalmazása jól bevált immunerősítő.

Alkalmazás: Napi egy ampulla, éhgyomorra elfogyasztva, nagy pohár vízzel leöblítve.

HATÓANYAG KISOKOS:

BIG STAR GINZENG ROYAL JELLY AMPULLA

A méltán közkedvelt Ginzeng Royal Jelly ampullák hazai forgalomban 1990 óta vannak jelen, cégünk az elsők között jelentkezett ezzel a töretlenül nagy népszerűségnek örvendő étrend-kiegészítő termékkel. Nevéből is adódóan, ez a fenséges ital nagyban hozzájárul az egészség általános egyensúlyához, mivel a ginzeng a természet egyik „jolly jokere” – általános immunerősítő hatása bármilyen fiziológiás állapotban jótékonyan segíti az egészség erősítését, stabilizálását. A ginzeng számtalan jótékony hatással rendelkezik, az állóképesség és munkaképesség fokozásától, a betegségből való lábadozás során, fáradtság, kimerültség esetén is alkalmazható. Csökkentheti a vércukorszintet és antioxidáns vegyületei jótékonyan óvhatnak a szabadgyökök ellen is.

A Big Star saját márkás családjának kiemelt tagja a Big Star Ginzeng Royal Jelly Ampulla, amelynek gyártási procedúrája során a minőségben nem ismerünk kompromisszumot: fokozottan figyelünk az előállítás folyamatára és a kiváló minőségű összetevőkre, hogy hűséges vevőinknek a már megszokott és elismert kvalitásban nyújthassuk át termékünket.

Mivel saját márkánkat erősíti ez a népszerű termék, a fogyasztók szempontjából még egy nagyon fontos paramétert tartunk szem előtt: termékeinket szeretnénk mindenki számára elérhető áron tartani, hiszen tudjuk, mindenkinek az egészsége a legdrágább kincs.

Terhesek és gyermekek ne fogyasszák.

Összetétel: Ginseng gyökér kivonat, méhpempő.

Tárolás: Száraz, Hűvös helyen.

Származási hely: Kína.